Skip to main content

ABC isot solut
TAYS TikoTT

Suomenkieliseen aakkosjärjestykseen pohjautuva kirjoita-puhuta pohja. Kirjaimet kahdella sivulla. Lisäksi numerot ja yleisimmät välimerkit erillisellä sinulla.

Asemointi katse by Tays Tikoteekki
TAYS TikoTT

Katseohjausta käyttävälle, jossa kalibrointi sekä tietokoneen sammutus, uudelleenkäynnistys sekä äänen voimakkuuden säätäminen.

Helpot nettilinkit by Tays Tikoteekki
TAYS TikoTT

Helppo käyttöpohja ns. pikakuvake-ajatuksella. Muutamia mallilinkkejä ja myös tyhjä sivu, jonne voi jatkaa omia linkkejä, ja toki muuttaa jo olemassaolevia.

Spotify painikeaskellus by Tays Tikoteekki
TAYS TikoTT

Yksinkertainen painikekäyttöön tehty pohja, jossa käytössä Soittolistat ja hallinta niiden kautta. Käyttäjän käytössä lähinnä auditiiviset vihjeet askelluksessa. Piilotettuna soluja sekä sivuja, joita voi astettain ottaa käyttöön.

Tietokoneen hallinta Laaja käyttö by Tays Tikoteekki
TAYS TikoTT

Kolmisivuinen ns. laajaa suoraa tietokoneen hallintaa varten tehty pohja, jossa myös erillisenä sivuna ns. näköislehden lukutila, joka tehty Aamulehden näköislehden komentojen pohjalta.

WhatsApp Suomi suppea
TAYS TikoTT

Ruudukkosetti on suppea versio henkilöille, joille tärkeintä on saada luetettua tulleita viestejä, kuunneltua äniviestejä sekä vastata valmiilla viesteillä. Ei sisällä viestien kirjoittamista, GIF:fien tai kuvien lisäystä. Valmiita saa...

WhatsApp2020 by Tays Tikoteekki
TAYS TikoTT

WhatsApp käyttöpohja katsehiirikäyttöön, suomenkielinen.

Youtube katseohjaus by Tays Tikoteekki
TAYS TikoTT

Youtuben käyttöön katsehiirellä. Pyritty rakentamaan niin, että alkuun saa soluja helposti piilotettua ja otettua lisätoimintoja harjoittelun edetessä. Auditiivinen palaute selatessa linkkejä, sekä puhesynteesin vaihto suomi - englanti.

YouTube painikeaskellus by Tays Tikoteekki
TAYS TikoTT

Yksinkertaiseen Youtuben käyttöön painikkeella.

«1»